Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

EU’s persondataforordning får virkning fra den 25. maj 2018 og bliver suppleret af den danske databeskyttelseslov af 17. maj 2018. Tilsammen vil de udgøre den gældende persondatalovgivning.

Persondataforordningen, som har direkte virkning i alle EU’s medlemslande, stiller større krav til behandlingen og opbevaringen af personoplysninger end tidligere, med henblik på at styrke beskyttelsen af EU-borgernes personoplysninger. Forordningen og den danske databeskyttelseslov gælder også for Bygge-, Anlægs- og Trækartellet (BAT), som er det fælles talerør for byggefagforbundene i Danmark. BAT kæmper for overenskomstmæssige løn- og arbejdsvilkår, et bedre arbejdsmiljø, et tilstrækkeligt antal elevpladser og reelle jobs i byggeriet.

BAT vil gerne tilbyde en overskuelig og brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig.

BAT registrerer ikke oplysninger om dig, når du kigger på vores hjemmeside.

Dog indsamles cookies til brug for at indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger vores hjemmeside. Informationerne bruges først og fremmest til at forbedre brugervenligheden samt i det redaktionelle arbejde med at videreudvikle hjemmesiden. Cookies indeholder oplysninger i anonymiseret form, anvendes af stort set alle websites og er i mange tilfælde en forudsætning for, at websitet kan fungere.

BAT passer godt på de personoplysninger, som vi modtager og behandler. Det kan f.eks. være, hvis du ansøger om en stilling hos os, eller hvis du tilmelder dig et af vores arrangementer.

BAT er ansvarlig for de personlige oplysninger, der afleveres til BAT, og vi distribuerer ikke oplysningerne videre til andre parter. Vi sletter og makulerer alle personlige oplysninger, så snart vi ikke har brug for oplysningerne mere.

Du kan altid kontakte os for mere information:

Bygge-, Anlægs- og Trækartellet

CVR: 16943304
Kampmannsgade 4
1790 København V

E-mail: bat@batkartellet.dk
Tlf.nr: 70 300 300