BAT søger ny studentermedhjælper

ER DU VORES NYE STUDENTERMEDHJÆLPER I BAT?

Brænder du også for at kæmpe for ansattes rettigheder, arbejdsmiljø og arbejdsvilkår? Kunne du tænke dig at arbejde i et politisk miljø med et højt fagligt niveau? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Bygge-, Anlægs- og Trækartellet søger en studentermedhjælper til start pr. 1. januar 2023, gerne med mulighed for at overlappe med vores ’gamle’ student i løbet af december. Som studentermedhjælper i BAT bliver du en del af et godt lille arbejdsfællesskab med god stemning og mulighed for fleksible mødetider.

Arbejdet er fastlagt til mellem 12-15 timer ugentligt, efter aftale.

Som studentermedhjælper hos BAT forventes du at bidrage til en bred række af opgaver inden for BAT’s arbejdsområder. Opgaverne løses i tæt samarbejde med sekretariatets konsulenter og rækker fra politisk interessevaretagelse, udarbejdelse af konjunkturoversigter og meget mere.

Som studentermedhjælper hos BAT får du desuden hovedansvaret for varetagelsen af arbejdet med RUT-registeret (Registret for Udenlandske Tjenesteydere), der er et af fagbevægelsens mest afgørende værktøjer til bekæmpelse af social dumping. Arbejdet med RUT indebærer, at du indskriver oplysninger fra BAT’s medlemsforbund og efterfølgende udtrækker og behandler data fra Access-databaser. Erfaring med Access er en fordel, men ikke et krav.

Arbejdet med RUT er hovedsageligt selvstændigt, og planlægning af arbejdsopgaverne er studentermedhjælperens eget ansvar mht. fordeling af dage/timer. BAT tager hensyn til, at den studerende kan have mindre tid op til og i en eksamensperiode.

Der vil også være arbejde med at opdatere og vedligeholde BAT’s hjemmeside og sociale medie-profiler, så erfaring med dette vil være en fordel.

Nedenstående punkter beskriver studentermedhjælperens arbejdsopgaver:

  • Udarbejdelse af ledighedstal for organisationer/forbundene tilmeldt BAT-samarbejdet.
  • Ugentlige udtræk fra database af RUT-lister.
  • Opdatering, vedligeholdelse og udtræk fra database om pladsbesøgsskemaer.
  • Tjek af firmaers overenskomst samt medlemskab af erhvervsorganisationer.
  • Opdatering og fornyelse af BAT’s hjemmeside samt løbende opdatering af BAT’s sociale medie-profiler.
  • Bidrag til BAT’s kvartalsvise konjunkturanalyse-oversigt.

 Din profil

Vi forventer, at du er i gang med en videregående uddannelse, og at ansættelsen hos BAT kan tilpasses dine studier. Det kan f.eks. være en samfundsvidenskabelig eller en kommunikationsrettet uddannelse, men dette er ikke et krav.

Lønnen er sat efter statens satser for studentermedhjælpere.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til politisk konsulent i BAT, Sidse Buch, på telefon 2097 4944.

Vi håber, at stillingen falder i din interesse, og du kan sende en motiveret ansøgning og CV via mail til: sidse.buch@batkartellet.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Der er ansøgningsfrist den 18. november 2022 kl. 12.00 . Vi forventer snarest herefter at afholde ansættelsessamtaler.

 

BAT-KARTELLET

KAMPMANNSGADE 4

1790 KØBENHAVN V.

 

WWW.BATKARTELLET.DK

 

OM BAT:

Bygge-, Anlægs- og Trækartellet (BAT) er en sammenslutning af fagforeningerne i byggefagene i Danmark, som består af 3F, Dansk EL-forbund, Malerforbundet, Blik- og Rørarbejderforbundet, Dansk Metal, HK og Teknisk Landsforbund. BAT repræsenterer ca. 80.000 lønmodtagere beskæftiget i bygge- anlægssektoren og koordinerer forbundenes interesser indenfor bl.a. arbejdsmiljø, social dumping, bæredygtighed, uddannelse og boligpolitik.

Udgivet den 14. oktober 2022